top of page

pe 10. maalisk.

|

Teollisuuskeskus, auditorio

Keskustelutilaisuus vientiteollisuuden vaikutuksista Suomelle ja paikallisesti Helsingin vaalipiirille

Mukana keskustelemassa Kemianteollisuuden toimitusjohtaja Mika Aalto, Metsäteollisuuden toimitusjohtaja Paula Lehtomäki, Teknologiateollisuuden toimitusjohtaja Jaakko Hirvola. Yrityspuheenvuoron käyttää Berner Osakeyhtiön toimitusjohtaja Antti Korpiniemi. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Aika ja paikka

10. maalisk. 2023 klo 11.00 – 13.00

Teollisuuskeskus, auditorio, Eteläranta 10, 00130 Helsinki, Finland

Lisätietoja

Vientiteollisuus (Kemianteollisuus, Metsäteollisuus ja Teknologiateollisuus) järjestää keskustelutilaisuuden vientiteollisuuden vaikutuksista Suomelle ja paikallisesti. Tilaisuudessa tarjoamme tuoreinta tietoa teollisuuden vaikutuksista Suomen talouteen ja työllisyyteen, sekä valtakunnallisella tasolla että vaalipiirissäsi.

Tilaisuus järjestetään 10.3.2023 klo 11-13

Paikka: Teollisuuskeskus, auditorio, Eteläranta 10, Helsinki

Lounastarjoilu

Ohjelma:

11.00 Tilaisuuden avaus ja lounastarjoilu

Puheenvuorot vientiteollisuuden vaikutuksista Suomessa ja paikallisesti sekä vientiteollisuuden menestyksen edellytykset ja tarpeet.

Keskustelu

13.00 Tilaisuuden päätös

Tilaisuudessa puheenvuoroja käyttävät Kemianteollisuuden toimitusjohtaja Mika Aalto, Metsäteollisuuden toimitusjohtaja Paula Lehtomäki, Teknologiateollisuuden toimitusjohtaja Jaakko Hirvola. Yrityspuheenvuoron käyttää Berner Osakeyhtiön toimitusjohtaja Antti Korpiniemi.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen viimeistään 3.3.2023 linkistä: Keskustelutilaisuus vientiteollisuuden vaikutuksista Suomelle ja paikallisesti (lyyti.fi)

Tilaisuuksiin on kutsuttu vaalipiirin nimetyt kansanedustajaehdokkaat eduskuntapuolueista sekä median edustajia. Puolueen piirijärjestön edustaja voi vapaasti välittää kutsua puolueensa vaalipiirin ehdokkaille.

Jaa somessa

bottom of page