top of page

pe 03. maalisk.

|

Keskustan puoluetoimisto

Paluu valtakunnan politiikkaan - aamupalatilaisuus lehdistön ja median edustajille

Paluu valtakunnan politiikkaan - Helsingin Keskustan eduskuntavaaliehdokkaiden aamupala lehdistön ja median edustajille pe 3.3. klo 8.30-9.30 Paikka: Keskustan puoluetoimisto (osoite: Apollonkatu 11 A, 00100 Helsinki) Tervetuloa!

Aika ja paikka

03. maalisk. klo 8.30 – 9.30

Keskustan puoluetoimisto, Apollonkatu 11, 00100 Helsinki, Suomi

Lisätietoja

Paluu valtakunnan politiikkaan - Helsingin Keskustan eduskuntavaaliehdokkaiden aamupala lehdistön ja median edustajille pe 3.3. klo 8.30-9.30

Helsinki tarvitsee suunnanmuutosta ja moniäänisyyttä eduskuntaan. Tavoitteenamme on palauttaa keskustalainen kansanedustaja ja varakansanedustaja Helsinkiin. Avain tähän on vuonna 2022 tehty tekninen vaaliliitto kristillisdemokraattien ja korjausliikkeen kanssa. Teknisen vaaliliiton tekeminen ei

ollut helppoa, mutta lopulta kaikki puolueet hyväksyivät liiton yksimielisesti. Olemme asettaneet ehdolle vaaleissa 11 erinomaista ehdokasta.

Helsingin Keskusta tarjoaa vastuullisen ja eteenpäin katsovan vaihtoehdon Helsingin valtapuolueille. Puolustamme helsinkiläisten hyvinvointia ja kaupungin elinvoimaisuutta. Helsingin hyvinvointi on koko maan näkökulmasta keskeistä. Meille tärkeitä ovat lähipalveluiden puolustaminen, koulutuksen rahoituksen varmistaminen, vehreän elinympäristön ja kansallisen metsäpolitiikan turvaaminen

sekä huoltovarmuuskysymykset – turvataan kotimaisen energian saanti ja ruoantuotanto.

Tulevalla hallituskaudella on tehtävä vielä enemmän ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ja tuettava sellaista liiketoimintaa, joka on luonnonvarojen käytön osalta kestävää. Kansainvälisyys ja maahanmuutto ovat ikääntyvälle Suomelle mahdollisuuksia. Meidän on yhteiskuntana tunnistettava ennakkoluulomme, vähennettävä syrjintää sekä edistettävä Suomeen muuttaneiden mahdollisuuksia osallistua suomalaisen yhteiskunnan rakentamiseen.

Eduskuntavaaleissa haluamme puhua myös heistä, joiden ääni ei riittävästi kuulu yhteiskunnassa. Nostamme esiin erityisryhmien kuten vammaisten ja osatyökykyisten aseman ja mahdollisuuden palkkatyöhön, toimimme ikäsyrjinnän kitkemiseksi, näemme yksinasuvat yhteiskuntamme vahvana peruspilarina ja esitämme parannuksia heidän asemaansa.

Tervetuloa tutustumaan eduskuntavaaliehdokkaisiimme:

Mikko Kärnä, kansanedustaja, kapteeni evp

Sami Helle, muusikko

Juha Hyrkäs, väitöskirjatutkija

Sonja Lautamatti, sivistyspoliittinen asiantuntija, humanististen tieteiden kandidaatti Virva Lehto, yrittäjä, tradenomi (AMK)

Tuomas Meriniemi, erityisasiantuntija

Päivi Mononen-Mikkilä, viestintäyrittäjä

Terhi Peltokorpi, kätilö (AMK), kasvatustieteen maisteri, kaupunginvaltuutettu

Taneli Suomala, strategiapäällikkö, kauppatieteiden maisteri

Riikka Vaaja, tietoasiantuntija, valtiotieteiden maisteri

Eemeli Valli, opiskelija

Lisätiedot ja etukäteishaastattelut:

Helsingin Keskustan puheenjohtaja Ville-Veikko Rantamaula puh. 0408326682

Jaa somessa

bottom of page