top of page

ke 08. maalisk.

|

Itäkeskuksen kirjasto

Vaalipaneeli: Miten ilmastokriisi taklataan reilusti?

Elämme kriittisiä hetkiä: ilmastonmuutos ja luontokato kolkuttelevat ovella ja tarvitsemme ripeitä toimia näiden kriisien hidastamiseksi. Mitä Suomessa voidaan tehdä, jotta ilmastokriisi taklataan reilusti? Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Aika ja paikka

08. maalisk. klo 17.30 – 19.00

Itäkeskuksen kirjasto, Turunlinnantie 1, 00900 Helsinki, Finland

Lisätietoja

Elämme kriittisiä hetkiä: ilmastonmuutos ja luontokato kolkuttelevat ovella ja tarvitsemme ripeitä toimia näiden kriisien hidastamiseksi. Toimet, jotka ovat ilmastolle hyväksi, eivät kuitenkaan automaattisesti ole reiluja ihmisille.

Mitä Suomessa voidaan tehdä, jotta ilmastokriisi taklataan reilusti – niin meillä kuin maailmalla? Tule Eetin vaalipaneeliin Itäkeskuksen kirjastoon kuulemaan, millaisia keinoja eri puolueet ja ehdokkaat tarjoavat.

Vaalipaneelissa ovat paikalla seuraavat ehdokkaat:

Vas: Minja Koskela Kok: Seida Sohrabi Vihr: Riina Bhatia SDP: Elisa Gebhard PS: Marko Ekqvist KD: Sari Kumin Kesk: Taneli Suomala RKP: Laura Johansson

Tilaisuudessa kuullaan myös kaksi alustuspuheenvuoroa, jotka käsittelevät reilua siirtymää eri näkökulmista. Puheenvuorot pitävät Ujuni Ahmed ja Anniina Nurmi.

Paneelin juontaa Julia Thurén.

Tervetuloa mukaan! Tapahtuma tullaan myös striimaamaan Facebookissa.

Mitä? Eetin vaalipaneeli Missä? Itäkeskuksen kirjastossa & striiminä Milloin? 8.3. klo 17:30-19

***

Tapahtuma on osa Kirjastosta aktivistiksi -kampanjaa, jossa kirjastot ja järjestöt kannustavat yhdessä ympäristötoimintaan. Lue lisää ja osallistu: helmet.fi/aktivistidiplomi

Jaa somessa

bottom of page